kenan Escrit per  kenan dijous, 22 de novembre de 2012 14:11
Publicat a Una creu roja forta
( 11 vots )

T'acompanyem : nova formació

Des de fa un any, Creu Roja a Catalunya i Futbol Club Barcelona realitzen conjuntament el projecte "T'acompanyem" dissenyat i destinat als socis del club amb dificultats de mobilitat.

Gràcies a la gran tasca realitzada per part dels voluntaris de Creu Roja, el projecte comença a tenir la seva continuïtat com una part més del gran programa que realitzem dintre de nostra casa. En nomes un any, hem donat mes de 400 serveis durant mes de 25 partits que el Futbol Club Barcelona ha jugat al seu estadi.

La tasca que es realitza consisteix en dues part:

-          acompanyar al soci des de la seva casa fins el estadi

-          fer acompanyament des del estadi i fins el seu seient i, un cop acabat el partit, el servei de tornada

Entre mig els voluntaris poden gaudir de l'esdeveniment fins els minut 75, quan han de tornar al seu lloc per fer el servei de tornada, igual que han de presentar-se en el mateix lloc durant la mitja part.

Ara toca obrir una nova formació per incorporar més voluntaris al projecte T'acompanyem, i ho farem el dia 15 de desembre de 2012 , de 10:00 a 14:00h en les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, sala Paris. Per aquest motiu, us convidem a tothom a participar en el projecte com una tasca addicional, desprès de haver complert amb les activitats de vostres assembles. Les condicions genèriques per participar en aquesta activitat son:

-          ser major de 18 anys

-     ser voluntaris actius que participen activament en les tasques de la seva assemblea

Per poder inscriure's al projecte,  cal posar-se en contacta amb vostres referents de voluntariat i omplir la fitxa de sol·licitud per participar en el projecte. El data límit es 10 de desembre de 2012.

Un cop tancada la inscripció, us enviarem el correu per confirmar si esteu seleccionats.

Per qualsevol dubte, soc Kenan Terzic i us donaré tota la informació via correu electrònic :

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i al telèfon 93.296.42.21 (de 09:00h a 15:00h).

 

Ens veiem en el camp companys !!!

Articles relacionats

Nova formació T'acompanyem

Nova formació T'acompanyem

Desde l'any 2012, la Creu Roja a Catalunya i el Fútbol Club Barcelona realitzen conjuntament el projecte "T'acompanyem" dissenyat i destinat als socis del club amb dificultats de mobilitat. Gràcies a la gran tasca realitzada per part dels voluntaris de la Creu Roja, el projecte comença a tenir la seva continuïtat i en dos anys s'ha convertit en el "proj [...]
16 de gener de 2014
Escrit per kenan
Caminem junts per l'alimentació infantil!

Caminem junts per l'alimentació infantil!

La situació de crisi econòmica que estem vivint ens obliga a recordar constantment diverses dades relacionades amb la pobresa al nostre país. Sensibilitzar sobre de la situació que travessen cada vegada més persones és important per sumar el màxim d'esforços en la lluita contra la pobresa i per instar les institucions públiques a prendre mesures que [...]
T'ACOMPANYEM: ÚLTIMS DIES

T'ACOMPANYEM: ÚLTIMS DIES

S’apropen els últims dies abans per la nova formació del projecte T’acompanyem i encara esteu a temps de apuntar-vos. I que es “T’acompanyem”? Des de fa un any, Creu Roja a Catalunya i Futbol Club Barcelona realitzen conjuntament el projecte "T'acompanyem" dissenyat i destinat als socis del club amb dificultats de mobilitat. La gran [...]
3 de desembre de 2012
Escrit per kenan
Post d'una voluntària

Post d'una voluntària

Sóc Mònica, periodista que viu la comunicació i les relacions d'una manera apassionada. M'agrada comunicar i intercanviar diferents punts de vista, escoltar i compartir, crec fermament que tot ésser humà necessita una escolta activa i compartir, és necessari i sota el meu punt de vista, és una condició bàsica per a tot ésser humà. Si tot això ho [...]

Comentaris

 • 1 Anna
  escrit per Anna dilluns, 26 de novembre de 2012 15:23

  Hola, soc l' Anna voluntaria desde aquest estiu i m' agrada ajudar i fer aquest voluntariat

 • 2 Jorge Delgado
  escrit per Jorge Delgado dilluns, 26 de novembre de 2012 16:51

  Hola soy Jorge Delgado y soy tambien colaborador de cruz roja, doy mi ejemplo de superación con el cáncer y la discapacidad en hospitales, universidades y medios de comunicación, os escribo por si algún día me necesitas mi colaboración, esta es mi web don de podréis ver mis eventos en España y Portugal con mi causa, gracias http://www.weboficialjorgedelgado.com/

 • 3 josefina juanola alongina
  escrit per josefina juanola alongina dilluns, 26 de novembre de 2012 17:15

  hola soy fina de san feliu de guixols soy voluntaria de la cruz roja desde haxce 3 meses si quereis yo que soy del barca puedo acompañar a alguien soy de san feliu de guixols `pero no importa

 • 4 Catalina Ramírez
  escrit per Catalina Ramírez dilluns, 26 de novembre de 2012 17:38

  Hola:
  Soc voluntaria de la Creu Roja de fa molt de temps, he traballat amb persones amb discapacitat, m'agrada els nens i la gent grand de la tercera edad.

 • 5 Eva Domenech Solanich
  escrit per Eva Domenech Solanich dilluns, 26 de novembre de 2012 19:00

  Hola em dic Eva hi m'agradaria formar part d'aquest voluntariat!

 • 6 Loida Sequedo Jurado
  escrit per Loida Sequedo Jurado dilluns, 26 de novembre de 2012 19:32

  Hola em dic Loida i visc a Sant Pere de Riudebitlles, sóc voluntaria des del 2010 i m'encantaria poder participar en una nova activitat de la Creu Roja.

 • 7 Montserrat
  escrit per Montserrat dilluns, 26 de novembre de 2012 19:33

  Hola soc la Montserrat,
  si és possible,m'agradaria donar-vos un cop de mà.

 • 8 luis pastor santos
  escrit per luis pastor santos dilluns, 26 de novembre de 2012 19:43

  buenas soy el luis y me gustaría ayudaros en todo lo posible muchas gracias

 • 9 Juan Pedro Lopez Nuñez
  escrit per Juan Pedro Lopez Nuñez dilluns, 26 de novembre de 2012 19:48

  Hola soy voluntario y me gustaria ayudaros en todo lo necesario para llevar este proyecto, tengo mucho tiempo libre.
  De antemano gracias

 • 10 reda
  escrit per reda dilluns, 26 de novembre de 2012 20:32

  Hola:
  Soc voluntaria de la Creu Roja de fa molt de temps, he traballat amb persones amb discapacitat, m'agrada els nens i la gent grand de la tercera edad.

Deixeu un comentari

Comproveu que heu introduït tota la informació (*) requerida on sigui necessària.
Està permesa la introducció de codi HTML bàsic.